Sponsor Van Een Project Worden?


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/websites/www.h-e-h.nl/htdocs/wp-content/themes/twentysixteen/template-parts/content-page.php on line 15

Dat kan bij Stichting Help Elkaar Helpen!

Stichting Help Elkaar Helpen wil diverse projecten op starten/uitbreiden. 
Zowel projecten die  al bestaan als nieuwe.
Sponsor worden is niet alleen op finacieel vlak, dit mag ook in natura.

 

 

 

 

 

Kinderendag:

Dit is een dag voor kinderen die in een isolement terecht zijn gekomen. Het is de bedoeling dat deze kinderen een dag om nooit te vergeten krijgen. Maar dit kan stichting Help Elkaar Helpen niet alleen. De leeftijd van de kinderen voor deze dag is van 4 t/m 12. Op deze dag kunnen de kinderen uit hun isolement en met lotgenoten in contact komen. In de voorgaande jaren is de stichting al bij Avifauna en Archeon te Alphen aan den Rijn geweest. Dit waren geslaagde dagen. Vindt u en/of uw bedrijf dat dit project bij u en/of uw bedrijf past kunt u stichting Help Elkaar Helpen, helpen om deze dag dit jaar weer te organiseren door ons te sponsoren. 
Voor meer info kunt u contact opnemen met info@h-e-h.nl.  

 

Filmavond:

Dit is een avond voor kinderen die in een isolement terecht zijn gekomen. Het is de bedoeling dat deze kinderen een avond om nooit te vergeten krijgen. Maar dit kan stichting Help Elkaar Helpen niet alleen. De leeftijd van de kinderen voor deze avond is van 13 t/m 18jaar. Op deze dag kunnen de kinderen uit hun isolement en met lotgenoten in contact komen. In de voorgaande jaren is de stichting al bij VUE cinema te Alphen aan den Rijn geweest. Dit waren geslaagde avonden. Vindt u en/of uw bedrijf dat dit project bij u en/of uw bedrijf past kunt u stichting Help Elkaar Helpen, helpen om deze avond dit jaar weer te organiseren door ons te sponsoren.
Voor meer info kunt u contact opnemen met info@h-e-h.nl